top of page
Æra Strategic Innovation foredrag talk

Programmer

Æra, selskapet som er medgründer av Ærli, har et stort tilbud av ulike kursprogram og foredrag om innovasjon, bærekraft og sirkularitet.
 

Programmene kan skreddersys og tilpasses ulike virksomheter – og tilbys på alle Ærlis overnattingssteder. 

Ærli er skreddersydde opphold og opplevelser for bedrifter og grupper som vil samles i vakre omgivelser og på overnattingssteder med naturnær beliggenhet, gjennomtenkt arkitektur, engasjert vertskap og fokus på bærekraft.
Dersom det er ønskelig, kan Ærlis gjester benytte medgründeren Æras unike bærekraftskompetanse gjennom spesialtilpassete foredrag og kursprogram.

 

Æra er et uavhengig innovasjonsstudio som jobber med strategisk innovasjon for enkeltkunder og bedrifter der bærekraft er en forutsetning. De siste årene har Æra utviklet ulike kompetansehevingsprogram for ledergrupper. Disse programmene kan skreddersys og kan for eksempel gi ledergrupper nødvendige kompetansen for å kunne operasjonalisere bærekraftstrategi i virksomheten, redusere utslipp, sette strategiske bærekraftsmål og utvikle fremtidige, bærekraftige og lønnsomme forretningsmodeller.

Alle Ærlis overnattingssteder har lokalmatsatsning og er miljøsertifisert gjennom Miljøfyrtårn eller Norsk Økoturisme. Ærlis overnattingssteder er viktige bidragsytere i lokalsamfunnene de er endel av, og vi jobber med å utvikle lokale ringvirkningsanalyser for å synliggjøre vårt bidrag til lokal verdiskapning. Flere av Ærlis overnattingssteder har også et belønningssystem for gjester som velger grønn transport, og flere av overnattingsstedene samarbeider med Norsk Karbonlagring, slik at du som gjest kan klimanøytralisere oppholdet ved å lagre karbon i jorda. 

kontaktskjema

Æra har over 15 års erfaring fra praktisk innovasjonsarbeid med ledende skandinaviske virksomheter. Gjennom lederutviklingsprogrammene i L’æra har Æra blant annet utdannet over 90 innovasjons- og bærekraftsledere innen strategisk innovasjon og bærekraft siden 2012 – som med det har fått en unik innsikt i hvordan lykkes med å skape ny bærekraftig vekst i praksis.
 

Æra har også dyktige foredragsholdere og tilbyr foredrag med dypdykk i relevant teori, inspirerende caser og lederverktøy for bærekraftig forretningsutvikling. 
 

Ærli er en garantist for gode bedriftssamlinger og Æra har jobbet med forretningsutvikling og strategisk innovasjon for flere av Norges ledende selskaper og organisasjoner. 

Snakk med oss om hvordan vi kan finne riktig sted og opplegg for din bedrift!

Send us a request

Thanks for submitting!

bottom of page