top of page

Hva er Ærli?

Ærli skreddersyr nære og ekte opphold og opplevelser for bedrifter og grupper på Norges fineste overnattingssteder. 

Ærli er et nettverk av 10 av Norges aller fineste overnattingssteder, og med utgangspunkt i vakre omgivelser, engasjert vertskap og gjennomtenkt arkitektur er Ærli en garantist for gode bedriftsopplevelser på overnattingssteder skapt av folk med lidenskap. 


Skal dere legge strategier for fremtiden, feire eller bygge sterkere team – på overnattingssteder der bærekraft og unike naturopplevelser er i fokus – kan Ærli finne stedet og opplegget som passer for dere.

Ærli er overnattingssteder som:

  • Tilbyr kvalitetsopplevelser i inspirerende og naturnære omgivelser.

  • Jobber for å være endel av løsningen på fremtidens natur- og klimautfordringer.

  • Drives av folk med lidenskap og som vil skape unike opplevelser for gjestene.

  • Er ekte vare og med fremferd som er preget av respekt, varsomhet og måtehold. 

  • Jobber aktivt for å redusere både vårt eget og gjestenes fotavtrykk.

  • Inspirerer gjestene sine til klimasmarte og naturvennlige valg.

  • Samarbeider om ressurseffektive løsninger og som bruker innkjøpsmakten og påvirkningskraften sin til å jobbe for natur- og klimavennlige løsninger.

  • Jobber for å minimere matsvinn, effektiv energibruk og øke sirkularitet. 

Alle Ærlis overnattingssteder har lokalmatsatsning og er miljøsertifisert gjennom Miljøfyrtårn, GreenKey eller Norsk Økoturisme. Ærlis overnattingssteder er viktige bidragsytere i lokalsamfunnene de er endel av, og vi jobber med å utvikle lokale ringvirkningsanalyser for å synliggjøre vårt bidrag til lokal verdiskapning. Flere av Ærlis overnattingssteder har også et belønningssystem for gjester som velger grønn transport, og flere av overnattingsstedene samarbeider med Norsk Karbonlagring, slik at du som gjest kan klimanøytralisere oppholdet ved å lagre karbon i jorda. 

Ærli er et initiativ av Leif Øverland og Æra Strategic Innovation, med en ambisjon om å levere sjelsettende og ekte opplevelser, og å gi gjester muligheten til å skape mer enn fotavtrykket de etterlater seg. Ærli skal bidra til kunnskapsutveksling, innovasjon og bærekraft for de de fineste stedene og ildsjelene i Norge.

kontaktskjema
Ærli Kart 2023.png

Send oss en forespørsel

Thanks for submitting!

bottom of page