top of page
villaamot.jpeg

Åmot gard

Når du går over tunet på Åmot gard, åpner tiden seg. Du omsluttes av historier om å leve av og med naturen. Du inviteres til å se tilbake - og du fylles med et ønske om å skape nye fortellinger

Åmot gard inviterer til tilstedeværelse. Her og nå. Landlig idyll, kortreist matglede, varme håndtrykk og komfort i særklasse.

Tidligere generasjoners skaperkraft er risset inn, både i gårdens historie og i meg, forklarer Steinar Sørli. Som femte generasjons gårdeier ønsker han å gjenskape stemningen i den rause, rolige gjestfriheten han husker fra barndommens somre med slekten samlet i tun og hage. Gjestfrihet er en bærebjelke for oss, understreker Steinar. Nær naturen, omgitt av kulturlandskapet i tunet, skapes rammer for dyptgående refleksjon og strategisk tenking når mennesker møtes hos oss, avslutter han.
Åmot gard ligger langs lakseelven Gaula, under fjellene nord for Dalsfjorden i Sunnfjord. En liten plass for store begivenheter. Vi anbefaler den vakre plassen for deg som skal tenke lange tanker eller feire suksesser og andre gleder.

Det mangler ikke på noe på Åmot gard. Snarere er det noe udefinerbart raust over den omskapte garden. Rommene er like utsøkte som baderommene er delikate. Likevel trekkes du mot fellesområdene. Mot stuene, mot tunet, mot naturen. Åmot gard er en plass for enkel luksus, sterkt fellesskap og vakker natur. Fjorden og fjellet er begge vesentlige deler av opplevelsen du får del i. Og fjorden har du så å si for deg selv, for hit inn kommer ikke cruiseskipene. Og turen opp til Storehesten - for ikke å snakke om utsikten - berører enhver. Laget på garden skaper de rammene du og dine gjester trenger. For her skreddersys alt.Velkommen til gards!

Fakta Åmot gard

Lokasjon: Bygstad, Sunnfjord
(10 minutter fra Førde flyplass)


Antall gjester: Inntil 14 personer 


Møteromsfasiliteter: Stort møterom med gode lysforhold
 

Aktiviteter: Turer på fjorden og til fjells

Bærekraftstiltak:

Åpningstider: Åpent hele året. 

https://www.amotnorway.com/

Send oss en forespørsel

Thanks for submitting!

kontaktskjema
bottom of page